Nieuws van Advocatenkantoor Berden

ย 

Vacature student-stagiair(e) familie- en jeugdrecht en/of arbeidsrecht

ย 

๐๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐ญ(๐ž) ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ญ๐ž ๐Ÿ๐š๐ฌ๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐๐š๐œ๐ก๐ž๐ฅ๐จ๐ซ ๐จ๐Ÿ ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐Œ๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฎ๐ง๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ข๐ญ๐š๐ข๐ซ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ข๐ž ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐๐ฌ ๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ž ๐š๐๐ฏ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ?

Kom dan stage lopen bij Advocatenkantoor Berden. Gedurende het gehele jaar bieden wij studenten in de laatste fase van hun rechtenstudie de kans om praktijkervaring op te doen binnen ons kantoor.
ย 
๐–๐ข๐ž ๐ฐ๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง
Advocatenkantoor Berden is een niche-advocatenkantoor in Reuver en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het familie- en jeugdrecht, voor zowel ondernemers als particulieren. Advocatenkantoor Berden staat voor juridische deskundigheid, persoonlijke benadering en doorzetten in het belang van de cliรซnt.

๐–๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง
Tijdens de stage draai je mee in de praktijk en word je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van de advocaat. Je zal rechtszittingen en processtukken voorbereiden, literatuur- en jurisprudentieonderzoek verrichten, aanwezig zijn bij besprekingen en zittingen en je loopt mee bij kort gedingen. Daarnaast neem je deel aan team- en jurisprudentiebesprekingen. De dossiers en zaken waar jij je dagelijks mee bezighoudt zijn interessant. Heerlijk om je helemaal vast te bijten in een bepaald project en regelmatig echt de diepte in te gaan. Je krijgt verantwoordelijkheid en levert met ons team een bijdrage aan de uitkomst van de zaak. Cliรซnten zijn geholpen mede door jouw inzet en voor hen maak je een verschil.

Ook is een student-stage een mooie kans om kennis te maken met ons team en om te ontdekken of ons kantoor bij jou past. Bij een wederzijdse klik bestaat de mogelijkheid om aansluitend na je stage als werkstudent(e) aan de slag te gaan.

๐–๐ข๐ž ๐ฐ๐ž ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง
Je bevindt je in de laatste fase van de Bachelor of in een Master van de universitaire studie Nederlands rechtย en hebt aantoonbare interesse in het familie- en jeugdrecht en/of het arbeidsrecht? Kom dan studentstage lopen bij Advocatenkantoor Berden. Je kunt je alsdan een advocaat in opleiding wanen. Er wordt dus ook wel iets van je verwacht: een proactieve houding, leergierigheid en collegialiteit.
ย 
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž?
Stuur dan een motivatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst naar:ย Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
ย 
Het is ook mogelijk om een kennismakingsafspraak te maken met รฉรฉn van onze advocaten en samen te lunchen of een koffieafspraak te maken om zo op een informele wijze meer te weten te komen en een betere indruk te krijgen van het kantoor. Stuur een e-mail naar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel even dan plannen we een afspraak

ย 

Voor meer informatie, neem contact op met รฉรฉn van onze advocaten mr. B.C.J. Berden of mr. E. Franssen via het telefoonnummer 077-4762980.ย 

ย 

Zie ook onze LinkedIn-bedrijfspagina over deze vacature:

https://www.linkedin.com/posts/advocatenkantoor-berden_team-stage-activity-7069344598308859905-U5VM?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

ย 

Nieuws van rechtspraak.nl

ย